UUTTA: HAUTAKIVEN ETÄSUUNNITTELUPALVELU!


Olimme tätä jo pitkään miettineet, mutta virusepidemia pisti asiaan vauhtia. Tarjoamme teillä etänä samaa suunnittelupalvelua, joka on jo vuosikaudet ollut käytettävissänne kiviveistämöllämme.

Kun varaat ajan etäsuunnitteluun puhelimitse tai netissä, tulet saamaan sovittuna ajankohtana sähköpostiisi linkin. Kun klikkaat linkkiä, avautuu tietokoneesi näytölle / älypuhelimeesi näkymä hautakivisuunnittelijan koneelle. Et tarvitse mitään ohjelmaa, ja etäyhteyden käyttö on täysin turvallista. Mukaan mahtuu tarpeen mukaan useampikin osallistuja. Sama tekniikka on ollut yrityksillä etäpalavereissa käytössä jo hyvin pitkään.

Etäsuunnittelupalvelu on tilanteena samankaltainen, kuin jos asioisitte meillä paikan päällä. Mietitään kivilaji, kiven muoto ja kokoluokka, koristeet, tekstit ja muut yksityiskohdat. Saatte neuvoja, faktoja ja suunnitelman hintoineen käyttöönne.

Hautakivisuunnittelija käy puheyhteydessä kanssanne toiveita läpi ja samalla hautakiveä piirretään kokonaisuudeksi. Näette koko ajan suunnittelun etenemisen ja sitä muokataan kommenttienne mukaan, kunnes sopiva kokonaisuus löytyy. Hautakivisuunnittelija esittelee teille vaihtoehtoja ja teidän on helppo kysellä samalla teitä askarruttavista asioista. Kun suunnitelma on valmis, saatte värillisen 3D-luonnoksen sähköpostiinne hintatietojen kera. Suunnittelupalvelu on teille veloitukseton, eikä se sido ostoihin.

Ette siis sitoudu ostamaan suunniteltua kiveä, mutta saatte niin hautakiviluonnoksen kuin tarjouksenkin haltuunne. Siihen saa rauhassa tutustua ja kysyä mahdollisesti muidenkin sukulaisten mielipiteitä. Hautakivi on niin tunnepitoinen ja pitkäikäinen hankinta, että rauhallinen harkinta on usein paikallaan.

Hautakivisuunnitelma pysyy meillä tallessa ja siihen on mahdollista palata ja tehdä muutoksia myös myöhemmin.

Pääsette varaamaan ajan alla näkyvästä kalenterista. Tai jos haluat ryhtyä heti suunnittelemaan, soita 040 5756593. Jos Annika Berglöf on vapaana, voidaan yhteys avata samantien.

Varaa Etäsuunnittelu


Näin toimii hautakiven etäsuunnittelu