MYYMÄLÄSSÄMME OTETAAN KORONATURVALLISUUS HUOMIOON. Tilaa on runsaasti, joten turvavälien pitäminen onnistuu helposti. Asiakaspalvelijamme käyttävät kasvomaskia (pyydämme myös asiakkaitamme käyttämään maskia) ja käsidesiä on saatavilla. Ulko-oven kahvaa lukuunottamatta meillä asioidessa ei ole välttämätöntä koskea tuotteisiin tai muihin pintoihin. Hautakivisuunnitelmat ja tarjoukset / tilausvahvistukset saa halutessaan sähköpostiin paperiversioiden sijaan.

Suosittelemme näin epidemia-aikana varaamaan tapaamisajan, jotta useamman seurueen samanaikaiset käynnit saataisiin minimoitua.

Avasimme huhtikuussa 2019 veistämömme yhteyteen avaran, valoisan ja esteettömän hautakivimyymälän. Mallikiviä on nähtävillä lähes 100 erilaista ja kivet ovat esillä hyvässä luonnonvalossa. Myymälässä on helppo etsiä mieluinen kivilaji, vertailla pintakäsittelyjä ja eri kokoja, katsoa mikä muotoilu näyttää kauniilta ja pohtia yksityiskohtia.

Hautakivisuunnittelija on koko ajan apunanne. Kun hautakiven pääpiirteet alkavat hahmottua, piirretään toiveet suunnitteluohjelmalla realistiseksi luonnokseksi. Luonnosta on helppo hioa ja viimeistellä, kunnes oikea kokonaisuus läheisenne haudalle löytyy. Oli toiveet sitten perinteisiä ja klassisia, tai hyvin moderneja, suunnittelu ja toteutus onnistuu. Ja joskus käy niin, että juuri oikeanlainen kivi löytyy mallikivien joukosta.

Myymälään on helppo tulla, sijaitsemme lähellä moottoritietä. Myymälän edessä on parkkipaikkoja ja aivan oven eteenkin on mahdollista tarpeen mukaan ajaa.

Aukioloajat ovat: Ma-pe 9.00-16.00  

Lisäksi palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.