Kauppa


Warning: Undefined variable $sMaxHeight in /home/kotimain/public_html/wp-content/plugins/mod_woocommerce_magicthumb/magicthumb-woocommerce/plugin.php on line 2214
Hautakivi: Puoliserpentiini-lyhdyllä-40-x-60-musta
Hautakivi: Puoliserpentiini-lyhdyllä-40-x-60-musta Hautakivi: Puoliserpentiini-lyhdyllä-40-x-60-Kurun-harmaa Hautakivi: Puoliserpentiini-lyhdyllä-40-x-60-Mäntsälän-punainen Hautakivi: Puoliserpentiini-lyhdyllä-40-x-60-Pohjolan-Loimu Hautakivi: Puoliserpentiini-lyhdyllä-40-x-60-Savon-helmi

Puoliserpentiini lyhdyllä 40 x 60

1 915,00 

Perinteisestä ns. serpentiinistä modernisoitu puoliserpentiini on jo vuosia ollut suosittu valinta hautakiven yläosan muotoiluun.

    Reset options

    Lisäominaisuudet

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Kynttilän valoa: Puoliserpentiini lyhdyllä 40 x 60

 Tämä kokoluokka sopii lähes kaikille uurnahautapaikoille. Kiven sisään tehty lyhtypaikka antaa kynttilän palaa tuulessa ja tuiskussakin loppuun saakka. Kynttilänvalo ja sen tuoma lämpö kuuluvat tärkeänä osana suomalaiseen hautausmaakulttuuriin. Kiveen mahtuu 2-3 nimeä kaiverrettuna. Kivimateriaali on suomalaista ja hautakivi valmistetaan verstaallamme Porvoossa. Malli on räätälöitävissä useaan eri kokoon.

 

Tarkat tuotetiedot:

Kivilaji: Varpaisjärven musta / Pohjolan Loimu / Savon helmi / Mäntsälän punainen / Kurun harmaa

Pintakäsittelyt: etupinta hiottu – sivut ja tausta sahattu

Tekstit: kaiverrettu ja lehtikullattu / musta / hopea, Fairplex N.

Kynttiläpaikka: kotimainen M.J. Paasikiven valama holvikehys ristillä, koko 120 x 240  mm

Koko: lev. 40 x kork. 60 x paksuus 15 cm

 

Hinta 1915 €. Hinta sisältää luonnoksen vainajan tiedoilla, lupakäsittelyn seurakunnan kanssa, kuljetukset ja asennuksen omalle toimialueellemme, ALV:n 24 % sekä pohjakiven tapituksineen tarpeen mukaan. Toimialueemme on koko eteläinen Suomi aina Turku-Tampere- Lappeenranta – linjalle saakka.

 

Hautakiveen sopivat lisätuotteet:

Hautakiven sivujen hionta 204 €

Lintupari oksalla, kullansävyinen 50 €

Lintupari oksalla, hopeansävyinen 69 €

Lintupari oksalla, musta 50 €

Menu

Haku: