Kauppa

Hautakivi: Särkynyt-sydän-2-Savon-Helmi
Hautakivi: Särkynyt-sydän-2-Savon-Helmi Hautakivi: Särkynyt-sydän-2-Kurun-harmaa Hautakivi: Särkynyt-sydän-2-Mäntsälän-punainen Hautakivi: Särkynyt-sydän-2-Pohjolan-Loimu Hautakivi: Särkynyt-sydän-2-musta

Hautakivi: Särkynyt sydän 2, 60 x 70

1 588,00 

Kauniilla sydänleikkauksella viimeistelty useimmille uurnapaikoille sopiva hautakivi. Kokonaisuus on hyvin pelkistetty, mutta silti visuaalisesti mielenkiintoinen. Kiveen mahtuu 3-4 nimeä kaiverrettuna ja sivukiveen saa tarpeen mukaan laattojakin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

HILLITYSTI ERILAISTA: Särkynyt sydän 2

Kauniilla sydänleikkauksella viimeistelty useimmille uurnapaikoille sopiva hautakivi. Kokonaisuus on hyvin pelkistetty, mutta silti visuaalisesti mielenkiintoinen. Kiveen mahtuu 3-4 nimeä kaiverrettuna ja sivukiveen saa tarpeen mukaan laattojakin. Kivimateriaali on suomalaista ja hautakivi valmistetaan verstaallamme Porvoossa. Malli on räätälöitävissä useaan eri kokoon.

 

Tarkat tuotetiedot:

Kivilaji: Varpaisjärven musta / Pohjolan Loimu / Savon helmi / Mäntsälän punainen / Kurun harmaa

Pintakäsittelyt: etupinnat ja sivut hiottu – tausta ja sisäpinnat sahattu

Tekstit: kaiverrettu ja lehtikullattu / musta / hopea, Pristina

Koko: lev. 60 x kork. 70 x paksuus 15 cm

 

Hinta 1588 €. Hinta sisältää luonnoksen vainajan tiedoilla, lupakäsittelyn seurakunnan kanssa, kuljetukset ja asennuksen omalle toimialueellemme, ALV:n 24 % sekä pohjakiven tapituksineen tarpeen mukaan. Toimialueemme on koko eteläinen Suomi aina Turku-Tampere- Lappeenranta – linjalle saakka.

Menu

Haku: