Kivitasot

Olemme laajentaneet toimintaamme kivisten keittiö- ja kylpyhuonetasojen puolelle. Varastostamme löytyy seuraavat kotimaiset luonnonkivien sävyt:

  • Antiikkipronssi
  • Ylämaan vihreä
  • Musta
  • Kurun harmaa
  • Balmoral red
  • Aurora

Nämä kivilajit ovat laadukkaita, kovia ja tiiviitä ja sopivat erinomaisesti keittiöihin sekä muihin kodin tiloihin. Valmistamme tasoja myös muista kivilajeista, joita tilaamme tarpeen mukaan. Mikäli jokin muu sävy siis kiinnostaa, soita ja kysy lisää. Kivitason hinta muodostuu useammasta eri osa-alueesta, joten tarjousta on hyvä pyytää pohjapiirroksen kera. Mikäli valitsette meidät kivitasojenne valmistajaksi, tulemme paikan päälle tekemään tarkistusmittaukset ennen valmistuksen aloittamista. Tarkistusmittaus tehdään, jotta tasot sopivat täydellisesti paikoilleen asennushetkellä. Toimitusaikamme tarkistusmittauksesta on noin 2-3 viikkoa, tarkempi aika sovitaan aina erikseen.

Varastostamme löytyy myös pieniä eriä kahta vaaleaa ulkomaista kivilajia. Nämä kivilajit ovat kotimaisia vaihtoehtoja edullisempia, mutta myös huokoisempia. Niitä ei siis voi käyttää keittiön kivitasoissa, mutta ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin.

Mikäli luonnonkivilajeista ei löydy teille sopivaa sävyä, välitämme myös Silestonen komposiittitasoja.

Yrityksessämme kivitasojen myynnistä ja valmistuksesta vastaa Jesse Berglöf. Voitte ottaa yhteyttä joko puhelimitse 040 513 9741 tai sähköpostilla jesse.berglof@hautakivi.net.